user_mobilelogo

Ouders zijn ervaringsdeskundigen en leraren zijn onderwijsprofessionals; samen staan ze sterker dan alleen.”   (Pameijer)

We vinden het belangrijk dat ouders betrokken zijn bij het schoolgebeuren! Onze deuren staan ten alle tijden open voor onze ouders. Doorheen het schooljaar organiseren we verschillende contactmomenten om de samenwerking te vergroten. Via onze ouderraad slaan leerkrachten en ouders de handen in elkaar om het schoolgebeuren aangenaam te maken.

Voor sommige ouders lijkt de instap naar de ouderraad groot. Aarzel niet om meer informatie te vragen! U bent niet verplicht om aan alle vergaderingen en activiteiten deel te nemen. Veel helpende handen maken het werk lichter en aangenamer. U kan vrijblijvend de handen uit de mouwen steken tijdens één van onze activiteiten. Voor verdere informatie kan u steeds terecht bij juf Nina van het secretariaat.

We verwelkomen u graag op onze vergaderingen op volgende momenten:

Dinsdag     11 september     2018

Dinsdag     13 november      2018 ( + schoolfeest)

Dinsdag     22 januari           2019

Dinsdag    19 maart             2019

Dinsdag      7 mei                2019 ( + schoolfeest)

Maandag  18 juni                 2019

De vergaderingen starten telkens om 19u30.

ouderraad

Tot binnenkort!!